Снимка: Mihail Michev Mike, Виждам те КАТ - ВАРНАДвама души –

...
Снимка: Mihail Michev Mike, Виждам те КАТ - ВАРНАДвама души –
Коментари Харесай

От полицията във Варна: Двама са пострадали при катастрофата, която блокира Аспарухов мост

Снимка: Mihail Michev Mike, Виждам те КАТ - ВАРНА

Двама души – лидерът на «Мерцедес» и неговата спътница, са потърпевши при произшествиет, което блокира  Аспарухов мост през вчерашния ден, оповестиха от полицията във Варна. Двамата са настанени за лекуване в МБАЛ «Св. Анна» с разнообразни контузии, без заплаха за живота.

 

Според пътна полиция, лидерът на  «Мерцедес»-а К.К. (55 г.) от Аксаково, по време на придвижването си в посока изхода на града,  застига и блъска «Ауди», който се движи начело и понижава скоростта си. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Пак през вчерашния ден, към 13:50 часа, в гр. Варна, на ул. «Христо Смирненски», лидерът на «Киа» В.П. (27 г.) от Варна, заради придвижване с несъобразена с пътните условия скорост, застига и блъска  «Фолксваген», който от своя страна блъска  «Ситроен». Вследствие на случая е потърпевша лидерката на втория автомобил (35 г.), която получава контузни пострадвания, прегледана е и освободена за домашно лекуване, без заплаха за живота.

По-късно, към 18:15 часа, на кръстовището на пътя от с. Кичево за гр. Суворово и основния път Варна - Добрич, лидерът на «Опел» С.П. (40 г.) от Варна, по време на придвижването си, не съблюдава наредбите на пътен знак «СТОП!», не пропуща и блъска  «Фолксваген». Вследствие на случая лидерът на втория автомобил получава контузни пострадвания, прегледан е и освободен за домашно лекуване, без заплаха за живота.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР